webdesigner trending motions
wie ik ben

over mij

“You are never too old to set another goal or to dream a new dream…"

Na 36 jaar in veel verschillende functies bij ING gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan en in mijn leven.
In juni 2015 kreeg ik de kans dat te onderzoeken…. what makes my heart sing? Waar ligt mijn passie?

Eigenlijk weet ik dat al jaren.
Als eigen ondernemer aan de slag en voor bedrijven en particulieren websites bouwen, verbeteren, vernieuwen en/of onderhouden, teksten schrijven en zo’n beetje alles realiseren wat daar verder nog bij komt kijken. Denk hierbij aan online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), het bouwen van webshops en sites voor bloggers en vloggers. Kortom een breed pakket aan diensten kunnen aanbieden op dat gebied.

 

Van je hobby je werk maken, wie wil dat nu niet?

Na een aantal aanvullende studies, veel lezen en nog meer studeren heb ik de knoop doorgehakt en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Ik ga van mijn passie mijn werk maken!